Gaf-Deac Ioan

Setup Menus in Admin Panel

Invitatie DEZBATERE PUBLICA pe 24.10.2016, ora 17, despre complexul agro-alimentar din Piata Sudului – Big Berceni

În urma multiplelor solicitări, discuții și interpelări legate de situația compexului agro-alimentar BIG BERCENI, a situației juridice privind contractele de închirere a spațiilor comerciale, precum și asupra viitorului desfășurării activităților comerciale, în calitate de consilieri locali în Conisliul Local Sector 4, am inițiat și vă INVITĂM să participați la o întâlnire/dezbatere publică, LUNI 24.10.2016, ora 17.00, la sediul Primăriei Sector 4, Bulevardul George Cosbuc, nr. 6-16, în SALA DE ȘEDINȚĂ A CONSILIULUI LOCAL.

La întâlnire vor participa consilieri locali și reprezentanți ai primăriei. Ca inițiatori ai întâlnirii am adresat invitația de participare și DOMNULUI PRIMAR DANIEL BĂLUȚĂ.

Obiectivul principal este acela de a discuta DESCHIS, CIVILIZAT și APLICAT despre acest subiect de maxim interes NU NUMAI PENTRU COMERCIANȚI, ci și pentru ÎNTREAGA COMUNITATE LOCALĂ DIN SECTORUL 4.

 

Cu aleasă considerație,

 

Conf.univ.dr. Ioan I. Gâf-Deac

Consilier Local

GRUPUL DE CONSILIERI LOCALI AI

PARTIDULUI PUTERII UMANISTE (SOCIAL-LIBERAL)

 

Iata invitatia adresata Domnului Primar al sectorului 4, Dl. Daniel Baluta

dezbatere-1

 

dezbatere-2

0 Responses on Invitatie DEZBATERE PUBLICA pe 24.10.2016, ora 17, despre complexul agro-alimentar din Piata Sudului - Big Berceni"

Gâf-Deac I. Ioan  © 2016 - Toate drepturile sunt rezervate.